Haberler

Torbasından Çıkan Taşlar İçin "Yastık Yapacağım" Diyen Yaşlı Adam, Firari Çıktı

Güncelleme:

Adana'da polisin şüphelendiği adamın elindeki torbadan taş çıkınca "Sokakta yaşıyorum yastık yapmak için topladım" dedi. GBT sorgusunda 3 ay hapis cezası çıkan adam polisleri şok etti.

Adana'da polisin şüphelenip üzerinde arama yaptığı adamın elindeki torbadan taş çıktı. "Sokakta yaşıyorum taşları yastık yapmak için topladım" diyen adamın 3 ay hapis cezası olduğu ortaya çıktı.

POLİS, ELİNDE TORBA OLAN ŞÜPHELİYİ DURDURUP ARAMA YAPTI

Seyhan ilçesi, Döşeme Mahallesi'nde devriye görevi yapan polis ekipleri, D-400 karayolunda Celal Bayar Köprülü Kavşağının altında elinde torba olan bir kişiden şüphelendi. Polis şahsı durdurup önce kimlik sorup daha sonra da üst araması yaptı.

TORBANIN İÇİNDEN TAŞ ÇIKTI

54 yaşındaki Mehmet Şerif Altunar'ın elinde bulunan torba içinden taş çıkarken, üzerinden herhangi bir suç aleti çıkmadı.

GBT SORGUSUNDA 3 AY HAPİS CEZASI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Polis ayrıca zanlının GBT sorgusu yaptığında devlet malına zarar vermekten 2 bin lira para cezası aldığını ancak ödemediği için bunun 3 ay hapis cezasına çevrildiğini tespit etti.

"SOKAKTA YAŞIYORUM, TAŞLARI YASTIK YAPMAK İÇİN TOPLADIM"

Polis gözaltına alınan zanlının torbasındaki taşları döktürdü. Zanlı, taşları torbasına koyup polis aracına konuldu. Altunar, "Ben sokakta yaşıyorum bu taşları da yastık yapmak için topladım. Yatarken kafamı koyacaktım" demesi duyanları şaşkına çevirdi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Polis merkezine götürülen zanlı adliyedeki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Celal Bayar Köprülü Seyhan 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (21)

mert:

Erdoğan, askerler, ünlü sanatçı ve sporcularla SINIRDA bir araya geldi. keşke bedavacı gurupları yerine, bu topraklarimizi kanlarıyla ödeyen şehit ailelerini götürselerdi daha iyi olurdu şehit aileleri icinde bir değişiklik olurdu.

14
0
yanıtYanıtla
ahmet şen:

brovo

yanıt0
yanıt0
GRBMRZ SİVEREK:

Rehabilite edilirse belki topluma kazandırılabilir çünkü devlet malına iki çeşit insan zarar verir bir çeşit devleti soyarak milyarlarına milyar katar.bir çeşit de bunun gibi ya bir yerde yangın çıkarmıştır ya bir atm.ye zarar vermiştir akıl sağlığından şüphe edilir.ücretsiz bir ay devlete hizmet etsin

11
0
yanıtYanıtla
Ali.:

Yazık. Günah. Hırsızlıarı. Alin

9
1
yanıtYanıtla
adana:

yıne adana. . . millet hep suçlu mu ne. . . çuvalla taş toplamak da suç. . acaba gösterilerde mi satıyo taşları. . ekmek parası abe mi. .

5
5
yanıtYanıtla
...:

ulan adamın 3 aylık hapsi varmış önceden . . haberi okumadın mı

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

polisimizi kutluyorum bir azılı suçlu daha adelet teslim edildi toplumun vicdanını rahatlattılar daha ne olsun

7
3
yanıtYanıtla
Seren:

Çok başarılı türk polisi işte bravo ??

3
6
yanıtYanıtla
NET:

Helal olsun. Adana rahat bir uyku uyuyabilir artık :)

8
1
yanıtYanıtla
adana:

taştan yastıklarda yatacağına gir içeri paşalar gibi yat devlet baksın sana

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title