Haberler

Son dakika haberleri! İstanbul'da feci kaza: Panelvan araç uçurumdan aşağıya uçtu

Güncelleme:

Son dakika haber... İstanbul'da feci kaza: Panelvan araç uçurumdan aşağıya uçtu Kemerburgaz-Göktürk yolunda kontrolden çıkan paneval tipi araç uçurumdan uçtu Yaklaşık 30 metreden düşen aracın sürücüsü yaralı olarak kurtuldu Kemerburgaz-Göktürk yolundan kontrolden çıkan panelvan tipi araç sürücüsünün...

İstanbul'da feci kaza: Panelvan araç uçurumdan aşağıya uçtu

Kemerburgaz-Göktürk yolunda kontrolden çıkan paneval tipi araç uçurumdan uçtu

Yaklaşık 30 metreden düşen aracın sürücüsü yaralı olarak kurtuldu

İSTANBUL - Kemerburgaz-Göktürk yolundan kontrolden çıkan panelvan tipi araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçurumdan uçtu. Yaklaşık 30 metreden aşağıya düşen aracın sürücü yaralı olarak kurtuldu.

Olay, dün saat 15.00 sıralarında Eyüpsultan Kemerburgaz-Göktürk yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre öğle saatlerinde karayolunda panelvan tipi araçla seyir eden sürücü, henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, bariyerleri aştıktan sonra uçurumdan aşağıya uçtu. Yaklaşık 30 metreden aşağıya düşen araç kullanılamaz hale gelirken, sürücüsü ise yaralandı.

Uçurumdan aşağıya uçtu

Sesleri duyan çevredeki vatandaşların ve sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaralı sürücüyü bulunduğu yerden çıkarttıktan sonra sağlık ekiplerine teslim etti. Ambulansa götürülen yaralı sürücü ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri ise kazayla ilgili inceleme yaparak tutanak tuttu. Çalışmaların ardından kullanılmaz hale gelen araç çekici yardımıyla emniyet otoparkta götürüldü.

"Bariyerlerin başlangıç noktası olduğu için herhalde insanlar oradan çıkış var sanıyor"

Olayla ilgili konuşan Yusuf Sancak, "Evde otururken bir gürültü duydum, arabanın uçtuğunu gördüm. Ben hemen yaralının yanına koştum, hanım da ambulansı aradı. Yaralı arabanın dışındaydı ve ağzında burnunda kanlar vardı. Daha sonra ambulansa yardımcı oldum buraya gelmesi için, olay yerini gösterdim. Havaalanına gidiş yolunda oldu olay, orada sanırım bariyere vurup uçmuş aşağı. Bu olayda 1 tane yaralı vardı ama aynı yerde bundan 4-5 yıl önce yine kaza olmuştu ve ölümlü olmuştu. Bariyerlerin başlangıç noktası olduğu için herhalde insanlar oradan çıkış var sanıyorlar çünkü aynı yerde aynı şekilde kaza olmuştu. Yaralı ambulansa binerken bilinci açıktı, kaburgam ağrıyor dedi sadece. Arabası pert olmuş, öyle bir araçtan çıkabilmesi inanılmaz. İnşallah durumu şu an iyidir" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title