Haberler

Son dakika haberi... Kilis'te 'En iyi narkotik polisi: Anne' kampanyası tanıtıldı

Güncelleme:

Son dakika haberleri... Kilis'te uyuşturucuyla mücadelede annelere yönelik farkındalık ve bilinçlendirme eğitimi verilebilmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı'nın başlattığı "En İyi Narkotik Polisi Anne, Narkorehber ve Uyuma Projeleri' kampanyası çerçevesinde eğitim veriliyor.

Kilis'te uyuşturucuyla mücadelede annelere yönelik farkındalık ve bilinçlendirme eğitimi verilebilmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı'nın başlattığı "En İyi Narkotik Polisi Anne, Narkorehber ve Uyuma Projeleri' kampanyası çerçevesinde eğitim veriliyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından katılımcı kadınlara yapılacak çalışmalarla ilgili sunum gerçekleştirildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun direktifleriyle bütün ülkede 'En İyi Narkotik Polisi Anne, Narkorehber ve Uyuma Projeleri' sloganıyla çocukları uyuşturucu belasından kurtarmak için başlatılan etkinlikler sürüyor. Elbeyli ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Elbeyli İlçesinde bulunan okullarda ve geçici barınma merkezinde bulunan Suriyeli vatandaşlara ve görevli öğretmenlere yönelik uyuşturucu madde bağımlılığının zararları, uyuşturucu maddelerin tanımlanması, uyuşturucu madde kullanan şahıslarda görülen ruhsal ve fiziksel değişiklikler konularında Elbeyli ilçesinde 5 seminer verilerek toplamda 361 vatandaşa bilgilendirme ve eğitim verildi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İçişleri Bakanlığı Narkotik Kilis 3. Sayfa Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title