Haberler

Son dakika 3. sayfa: Fransa'dan tatil için gelen gurbetçi aile kaza yaptı: 4 yaralı

Güncelleme:

Edinilen son dakika haberine göre Fransa'dan tatil için gelen gurbetçi aile kaza yaptı: 4 yaralı Fransa'dan Türkiye'ye tatil için gelen gurbetçi aile, Çatalca'da kaza yaptı.

Fransa'dan tatil için gelen gurbetçi aile kaza yaptı: 4 yaralı

İSTANBUL - Fransa'dan Türkiye'ye tatil için gelen gurbetçi aile, Çatalca'da kaza yaptı. Kontrolden çıkan araç, yol kenarındaki elektrik panosuna çarptıktan sonra taklalar attı. Yaşanan kazada 4 kişi hafif şekilde yaralandı.

Kaza, saat 08.00 sıralarında TEM Otoyolu Çatalca-Avcılar istikameti Büyükçekmece Gölü mevkiinde yaşandı. Fransa'dan Türkiye'ye tatil için geldiği öğrenilen 5 kişilik gurbetçi aile, kaza yaptı. İddiaya göre Baba Emin A. direksiyon başında uyuklayınca DM 781 CX plakalı otomobilin kontrolden çıktı. Araç önce elektrik panosuna çarptı, ardından da taklalar atarak yol kenarındaki yeşil alana çıktı.

Hurdaya dönen otomobilde sürücü Emin A. yara almazken otomobil içinde bulunan diğer 4 aile üyesi hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerinde sağlık, polis ve tedbir amaçlı itfaiye ekipleri sevk edilirken, polis ekipleri kaza bölgesinde güvenlik önlemi aldı. Ayakta tedavileri yapılan yaralılar kontrol amaçlı Çatalca Devlet Hastanesi ve Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Türkiye Fransa 3.Sayfa Haberler Son Dakika

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

2017 yılında, 'Tutuksuz yargılanmalı' demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

2017 yılında, "Tutuksuz yargılanmalı" demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title