Haberler

17 yaşındaki Nuray'ı otel odasında boğarak öldüren sanık için indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet talebi

Güncelleme:

17 yaşındaki Nuray'ı otel odasında boğarak öldüren sanık için indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet talebi Antalya'da eski nişanlısı tarafından otel odasında boğularak öldürülen 17 yaşındaki Nuray Demir davasında cumhuriyet savcısı, sanık hakkında 'çocuğun kasten öldürülmesinden'...

17 yaşındaki Nuray'ı otel odasında boğarak öldüren sanık için indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet talebi

ANTALYA - Antalya'da eski nişanlısı tarafından otel odasında boğularak öldürülen 17 yaşındaki Nuray Demir davasında cumhuriyet savcısı, sanık hakkında 'çocuğun kasten öldürülmesinden' ağırlaştırılmış müebbet hapsi verilmesini ve hiçbir indirim uygulanmamasını talep etti.

18 Mart tarihinde 17 yaşındaki Nuray Demir'i bir otelin odasında boğarak öldüren tutuklu sanık Taner Bektaş (30), 'çocuğun kasten öldürülmesi' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle üçüncü kez hakim karşısına çıktı. 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Taner Bektaş, tutuklu bulunduğu Antalya E Tipi Kapalı Cezaevinden SEGBİS üzerinden katıldı. Nuray Demir'in annesi Fatmaana Gül'ün kızının katilini görmemek ve sesini duymamak için mahkemeye katılmadığı öğrenilirken, aile avukatları ve teyze Nur Çevik duruşmada hazır bulundu.

Hiçbir indirim yapılmaması talep edildi

Cumhuriyet savcısı verdiği mütalaasında, sanık Taner Bektaş'ın 'çocuğun kasten öldürülmesinden' ağırlaştırılmış müebbet hapis verilmesini ve hiçbir indirim uygulanmamasını talep etti. Savcılık mütalaasının ardından sanığın avukatları mütalaaya karşı savunma yapmak için süre talebinde bulundu. Mahkeme, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cumhuriyet Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title