Haberler

Şişli'de Viyadükten Atlayan Kadın Hava Yatağına Düştü

Güncelleme:

Şişli'de bir kadın, viyadükten atlayarak intihar girişiminde bulundu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından açılan hava yatağına düşen kadın hayatta kaldı. Anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Şişli'de bir kadın, henüz bilinmeyen bir nedenle çıktığı viyadükten aşağıya sarktı. Metrelerce yüksekten atlayan kadın, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin saniyeler içinde açtığı hava yatağına düşerek hayata tutundu. Kadın, tedbir amacıyla ambulansla hastaneye götürülürken, o anlar bir kameralara anbean yansıdı.

Olay, dün öğle saatlerinde Şişli'de bulunan Mecidiyeköy Viyadüğü'nde meydana geldi. İddiaya göre bir kadın, viyadüğün üstünde bulunan demir korkuluklara çıkarak henüz bilinmeyen bir nedenle intihar girişiminde bulundu. 10 metre yükseklikte bekleyen kadını çevredeki vatandaşlar korkuyla izledi. Olaya tanıklık eden vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Kadın aşağıya atladı, son anda yatağa düştü

Olay yerine gelen ekipler, öncelikle trafik akışını keserken, itfaiye ekipleri ise saniyeler içinde hava yatağını kurdu. Bunun üzerine metrelerce yüksekten atlayan kadın, hava yatağına düşerek hayatta kaldı. Şahıs, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle tedbir amaçlı hastaneye götürülürken, panik anları bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu İtfaiye Şişli Olaylar İtfaiye Güvenlik 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title