Haberler

Muğla'da Trafo Patladı, İtfaiye Ekipleri Yangını Söndürdü

Güncelleme:

Muğla'nın Milas ilçesinde bir trafo aniden patladı ve alevlere teslim oldu. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Patlamanın sebebi araştırılıyor.

Muğla'nın Milas ilçesinde bir anda patlayan trafo alevlere teslim olurken, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü.

Olay, Milas ilçesi Emek Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sokak üzerinde bulunan elektrik trafosu, henüz bilinmeyen bir nedenle patladı. Trafo, patlamayla beraber alevlere teslim olurken, patlama sesini duyan mahalle sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve ADM Elektrik ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek kısa sürede söndürdü. ADM ekipleri ise trafoda güvenlik önlemlerini alırken, olay sonrasında kısmi elektrik kesintisi yaşandı. Elektrik dağıtım şirketi ekipleri, patlamanın sebebinin bulunması için çalışma başlattı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İtfaiye Muğla İtfaiye Güvenlik Acil Durum 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title