Haberler

Konya'da tır tamircisi kabinin altında kalarak ağır yaralandı

Güncelleme:

Konya'nın Ereğli ilçesinde bir tırın tamir edildiği sırada krikonun kayması sonucu tırın kabininin altında kalan bir usta ağır yaralandı. Olayın ardından polis inceleme başlattı.

Konya'nın Ereğli ilçesinde arızalanan tırı tamir etmek isteyen bir usta, krikonun kayması sonucu üzerine devrilen kabinin altında kalarak ağır yaralandı.

Olay, sabah saatlerinde Ereğli ilçesi Ziya Gökalp Mahallesinde bulunan Sanayi Sitesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, oto tamirhanesine arıza için gelen tırı tamir eden Mehmet Ali S., çalıştığı sırada krikonun kayması sonucu kabin üzerine düştü. Kabin altında kalan Mehmet Ali S.'yi arkadaşları ve çevredeki vatandaşlar sıkıştığı yerden çıkardı. Ardından ihbar üzerine polis ve ambulans sevk edildi. Ağır yaralanan Mehmet Ali S., ambulansla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından polis olayla ilgili inceme başlattı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İnceleme Ereğli Ereğli Ereğli Konya İş Kazası Güvenlik Kaza 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title