Haberler

Kontrolden Çıkan Araç Tarlaya Uçtu, Kaza Anı Kamerada

Güncelleme:

Bursa'da virajı alamayan bir otomobil, kaygan zemin sebebiyle tarlaya uçtu. Kaza, başka bir aracın kamerasına yansıdı ve otomobildeki 2 kişi yaralandı. İznik ilçesinde meydana gelen kaza ile ilgili tahkikat devam ediyor.

Kontrolden çıkan araç tarlaya uçtu...O anlar kamerada

BURSA - Bursa'da virajı alamayan otomobil, yerlerin de kaygan olması sebebiyle tarlaya uçtu. Kaza, arkadan gelen bir başka aracın kamerasına yansıdı. Otomobildeki 2 kişi, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Bursa'nın İznik ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yenişehir ilçesinden İznik istikametine gitmekte olan 46 DH 989 plakalı otomobil sürücüsü, viraja geldiğinde hızını ayarlayamadı. Yağmur sebebiyle yerlerin de kayganlığıyla direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, otomobiliyle birlikte tarlaya uçtu. Ters dönen araçtan şoför ve yanındaki kişi yaralı olarak kurtuldu. Kaza, anı otomobilin arkasında gelen başka bir araç kamerasına an be an yansıdı.

Yaralılar İznik Devlet Hastanesine kaldırılırken, jandarma ekiplerinin ise kazayla ilgili tahkikatı sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bursa İznik Güvenlik Hastane Trafik Kazaları 3.Sayfa Otomobil Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title