Haberler

Isparta'da Yolcu Otobüsünde Uyuşturucu Ele Geçirildi

Güncelleme:

Isparta'da yapılan bir yolcu otobüsü aramasında 1 kilogram 240 gram kokain ele geçirildi ve bir şüpheli tutuklandı. Ayrıca, 2024 yılı başından itibaren narkotik suçlardan tutuklanan 47 kişi cezaevine teslim edildi.

Isparta'da narkotik ekiplerince yolcu otobüsünde yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan bir şahıs tutuklandı.

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince İstanbul-Antalya seferi yapan yolcu otobüsünde yapılan çalışmalarda 1 kilogram 240 gram kokain maddesi ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan bir şüpheli sevk edildiği adli makamlarca "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçundan tutuklandı.

Ayrıca Isparta Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 2024 yılı başından itibaren yapılan çalışmalarda; narkotik suçlarından tutuklanan ya da haklarında hüküm verilen toplam 47 şahsın cezaevine teslim edildiği bildirildi. - ISPARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Narkotik Isparta Narkotik Suçlar Tutuklama Cezaevi Gözaltı 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title