Haberler

İnegöl - Alkollü Sürücü Tarlaya Uçtu

Alkollü sürücü tarlaya uçtu Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan kamyonet yan yattı.

Alkollü sürücü tarlaya uçtu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan kamyonet yan yattı. Kazayı ufak sıyrıklarla atlatan sürücüde, 2.16 promil alkol tesbit edildi.

İnegöl'de, İsaören KAvşağı'nda meydana gelen trafik kazasında, Seid K.(49) yönetimindeki 54 FF 527 plakalı kamyonet viraşı alamayıp direksiyon hakimiyetini kaybedince ortarefüje çıkıp karşı şeride geçtikten sonra takla atarak tarlaya uçtu. Kazayı ufak sıyrıklarla atlatan sürücüde 2.16 promil alkol tesbit edildi. Olayın şokundan uzun süre kurtulamayan sürücünün aracını dün aldığı bugün ise kaza yaptığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

İnegöl 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

ALLAH AŞKINA NASIL İŞ YAPIYORSUNUZ HİÇMİ KONTROL ETMİYORSUNUZ BU HABERLERİ YAYINLARKEN HEP HATALI ŞU HABERDE İLE KONU NE KULLANILAN VİDEO VE RESİMLER NE İKİSİDE FARKLI HABER YAZIK ALDIĞINIZ PARALARA

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title