Haberler

Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından 30 milyon lira değerinde uyuşturucu ele geçirildi

Güncelleme:

Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından 30 milyon lira değerinde uyuşturucu ele geçirildi Gümrük Muhafaza ekiplerince 304 kilo uyuşturu ele geçirildi Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından Habur Gümrük Kapısında ve İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonlarda, çelik para...

Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından 30 milyon lira değerinde uyuşturucu ele geçirildi

Gümrük Muhafaza ekiplerince 304 kilo uyuşturu ele geçirildi

İSTANBUL - Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından Habur Gümrük Kapısında ve İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonlarda, çelik para kasaları içerisine gizlenmiş piyasa değeri 30 milyon TL olan 304 kilo uyuşturucu hap ele geçirildi.

Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğünce uyuşturucu kaçakçılığı ile mücadele kapsamında Habur Gümrük Kapısında gerçekleştirilen analizler neticesinde riskli görülen bir tır x-ray tarama cihazına sevk edildi. Tarama sonrası tırda bulunan çelik para kasasında şüpheli yoğunluk tespit edildi. Hangara çekilen tır, narkotik dedektör köpeklerin kontrolünde kasaya tepki vermesi sonucu çelik kasanın yan duvarları kesilerek, gizli bölmelere yerleştirilmiş, Afyon sakızı cinsi 104 kilo uyuşturucu ele geçirildi.

Operasyon kapsamında İstanbulda yapılan çalışmalar derinleştirilerek Erenköy Gümrük sahasında, benzer yöntemlerle Türkiye'ye getirilen 2 adet çelik kasa olduğu saptandı. Bunun üzerine elde edilen bilgiler İstanbul Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ile paylaşıldı. İstanbulda görevli Gümrük Muhafaza ekiplerince çelik kasalar x-ray cihazı ve dedektör köpek kontrolüne tabi tutulduktan sonra kesilerek açıldı. 2 çelik para kasalarında gizli bölmelere saklanmış 200 kilo Afyon sakızı cinsi ele geçirildi.

Habur ve İstanbul Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve Müdürlüklerinin operasyonu sonucu çelik kasaların gizli bölmelerinde Türkiye'ye getirilen piyasa değeri 30 milyon TL olan 304 kilo uyuşturucu ele geçirildi. Olaya ilişkin yürütülen soruşturmaların devam ettiği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İstanbul Türkiye 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title