Haberler

Sultangazi'de fırından sadaka kutusunu böyle çaldı

Güncelleme:

Sultangazi'de fırından sadaka kutusunu böyle çaldı Ekmek alma bahanesi ile geldiği fırından sadaka kutusunu montunun içine saklayıp çaldı Sultangazi'de bir fırına müşteri kılığında gelen şahıs, işyeri çalışanının bir anlık dalgınlığından yararlanarak tezgahtaki sadaka kutusunu montunun...

Sultangazi'de fırından sadaka kutusunu böyle çaldı

Ekmek alma bahanesi ile geldiği fırından sadaka kutusunu montunun içine saklayıp çaldı

İSTANBUL - Sultangazi'de bir fırına müşteri kılığında gelen şahıs, işyeri çalışanının bir anlık dalgınlığından yararlanarak tezgahtaki sadaka kutusunu montunun içine saklayarak çaldı. O anlar işyerine ait güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay Pazartesi günü Cebeci Mahallesi Çanakkale Şehitleri Caddesi üzerindeki bir ekmek fırınında meydana geldi. İddiaya göre, müşteri kılığında fırına gelen siyah bereli ve yeşil montlu şahıs, önce bir süre içeride oturmaya başladı. Daha sonra ise ekmek alma bahanesiyle çalışanı oyalayan şüpheli tezgahtaki sadaka kutusunu çalarak montunun içine sakladı ve işyerinden ayrıldı. Olay anı ise işyerinde bulunan güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde siyah bere ve yeşil montlu kişinin ekmek alma bahanesi ile önce fırın çalışanını oyaladığı ardından ise bir anlık dalgınlığından yararlanarak tezgahtaki sadaka kutusunu çalarak montunun içine sakladığı ve işyerinden ayrıldığı görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sultangazi Ekmek Güvenlik Güvenlik Kamerası Hırsızlık 3.Sayfa Haberler

title