Haberler

Esenyurt'ta 5 Katlı Binanın Çatısında Yangın Çıktı

Güncelleme:

Esenyurt'ta bir binanın çatısında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın anı cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ise dron ile havadan görüntülendi.

Esenyurt'ta 5 katlı binanın çatısında yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, alev alev yanan çatı cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışması ise dron ile havadan görüntülendi.

Olay, saat 16.45 sıralarında Esenyurt Fatih Mahallesi 963. Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre sokaktaki beş katlı binanın çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın, ekiplerin müdahalesi ile söndürülürken olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Binanın çatısının alev alev yandığı o anlar ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarıyla saniye saniye kaydedildi. Binanın çatısında söndürme çalışması yapan itfaiye ekipleri ise dron ile havadan görüntülendi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Esenyurt İtfaiye İtfaiye 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title