Haberler

Edirne'de motosiklet üzerinde uzanarak, kasksız yarışan 2 kişi polisten kaçamadı

Güncelleme:

Edirne'de motosiklet üzerinde uzanarak, kasksız yarışan 2 kişi polisten kaçamadı Edirne'de motosikletlerinin üzerinde yatarak ve kasksız bir şekilde yarışan 2 genç polislerden ve ceza yemekten kaçamadı.

Edirne'de motosiklet üzerinde uzanarak, kasksız yarışan 2 kişi polisten kaçamadı

EDİRNE - Edirne'de motosikletlerinin üzerinde yatarak ve kasksız bir şekilde yarışan 2 genç polislerden ve ceza yemekten kaçamadı.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri sürücülere yönelik uygulama yaptığı esnada yarış halinde olan kasksız 2 motosikletliyi dururdu. Durdurulan 2 gencin motosikletlerini kask olmadığı halde yüzüstü yatarak kullanması polis ekiplerinin dikkatinden kaçmadı. Kasksız motosikletleriyle giden 2 sürücünün bahaneleri ise pes dedirtti.

Motosiklet sürücüleri "Rüzgardan korunmak için uzanarak gidip, kafamızı eğdik." Dediler. Hayatlarını hiçe sayarak karayolunda yaptıkları akrobasi hareketleri nedeniyle 2 sürücüye kask takmamaktan ve trafiği tehlikeye düşürmekten cezai işlem uygulandı. Polis memuru gençlere sağlıkları için güzel nasihatlerde bulundu. Ayrıca araçlarında cam filmi bulunan sürücüler ceza yememek için elleriyle camlarında bulanan cam filmlerini söktüler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title