Haberler

Çanakkale'de Traktör Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde traktörü ile seyir halinde olan Hüseyin Dağcı, direksiyon hakimiyetini kaybederek uçuruma yuvarlandı ve traktörün altında kalarak hayatını kaybetti. Kazayı gören diğer sürücüler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalede Hüseyin Dağcı'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Çanakkale'de traktörü ile seyir halindeyken uçuruma yuvarlanan Hüseyin Dağcı, traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

Kaza, dün saat 18.30 sıralarında Ezine ilçesine bağlı Tavaklı köyü Beşiktepe mevkiinde meydana geldi. 17 AFH 845 plakalı traktör ile Tavaklı köyüne seyir halinde olan Hüseyin Dağcı (62), nedeni belli olmayan bir şekilde direksiyon hakimiyetini kaybederek uçuruma yuvarlandı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Hüseyin Dağcı'nın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çanakkale Jandarma İnceleme Ezine Acil Durum Trafik Kazaları 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title