Haberler

Aydın'da kaybolan kadını arama çalışmaları sürüyor

Güncelleme:

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde 2 gün önce kaybolan kadını arama çalışmaları devam ediyor. Evli ve 1 çocuk annesi Zeynep Çelikoğlu'nun bulunması için AFAD, JAK, jandarma komando ekibi ve arama kurtarma ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde 2 gün önce kaybolan kadını arama çalışmaları sürüyor.

Olay, kırsal Tütüncüler Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evli ve 1 çocuk annesi Zeynep Çelikoğlu (54) 19 Şubat Pazartesi günü ayrıldığı evine uzun süre geri dönmedi. Kendi çabaları ile Çelikoğlu'nu arayan ve sonuç alamayan ailesi ve yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye AFAD, JAK, jandarma komando ekibi ve çeşitli arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler Çelikoğlu'ndan iz bulmak için geniş çaplı çalışma başlattı. 2 gündür aranan ve kendisine ulaşılamayan Çelikoğlu için ekiplerin bölgede arama çalışmaları sürüyor. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Bozdoğan Komando Aydın Çocuk AFAD 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title