Haberler

Antalya'da Kıyıya Vuran Cesetlerin Ardından Akdeniz Açıkları Tarandı

Güncelleme:

Antalya'da son 1 haftada kıyıya vuran 8 ceset vakası ardından Deniz Polisi ve Sahil Güvenlik ekipleri, kıyı ve açığı didik didik tarıyor. Havadan da destek verilen çalışmalarda şu ana kadar herhangi bir cesede rastlanmadı.

Antalya'da son 1 haftada kıyıya vuran 8 ceset vakası ardından Akdeniz açıkları taranmaya başlandı. Deniz polisi ve sahil güvenlik ekipleri ara vermeden hem kıyı hem de açığı kademeli olarak didik didik tarıyor. Çalışmalara havadan da destek veriliyor. Şuana kadar yapılan taramalarda ise herhangi bir cesede rastlanılmadı.

Antalya sahillerinde son 1 haftada 8 cesedin bulunmasının ardından İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Deniz Polisi ekipleri adeta alarma geçti. Kaleiçi Yat Limanı'ndan çıkış yapan çok sayıda bot, Akdeniz açıklarını taramaya başladı. Sahil Güvenlik ekiplerinin de katıldığı çalışmalara havadan da destek veriliyor. Ekipler ara vermeden hem kıyı hem de açığı kademeli olarak didik didik tarıyorken, şuana kadar yapılan taramalarda herhangi bir cesede rastlanılmadı.

Orhan Çevik: "Sürekli denizde tarama halindeyiz"

Konuyla ilgili Antalya Valiliğinin daha önceki açıklamasını hatırlatan Çevik, 2,5-3 ay önce Lübnan'da bir gemiye 80-90 kadar Suriyelinin bindiğini, Akdeniz açıklarına ilerleyen gemiden haber alınamadığını ve battığı yönünde değerlendirmeler olduğunu söylemişti. Bu değerlendirmelerden yola çıkarak hava muhalefeti, akıntı gibi sebeplerden dolayı Antalya kıyılarına vurduğu yönünde düşüncelerini olduğunu aktaran Çevik, "Kıbrıs'ta da 3-4 ceset vurmuş. Üzerindeki kıyafetlerden, ayakkabılardan Suriye imalatı olduğunu anlıyoruz. Dolayısıyla o yönde bir değerlendirmemiz var. İlgili birimlerde konu ciddi bir şekilde takip ediliyor. Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi araç gereçleriyle sürekli denizde tarama halinde, çalışmalarımız devam ediyor. Şu ana kadar rastlayamadık. Uluslararası sularda devletimiz tüm imkanlarıyla, ilgili devletlerle birlikte koordineli bir şekilde yürütecektir diye düşünüyorum" diye konuşmuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Akdeniz Antalya Olay Güvenlik 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Bakmadan Geçme

Survivor Özgür kimdir? Survivor All Star Özgür Tetik kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA 17 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 17 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title