Haberler

Antalya'da depoya uyuşturucu operasyonu: 19 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi

Güncelleme:

Antalya'da depoya uyuşturucu operasyonu: 19 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi Antalya'da emniyet ekipleri, Hurma Mahallesi'nde bir depoya uyuşturucu operasyonu düzenledi.

Antalya'da depoya uyuşturucu operasyonu: 19 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi

ANTALYA - Antalya'da emniyet ekipleri, Hurma Mahallesi'nde bir depoya uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda 19 kilo 82 gram Skunk Esrar maddesi, 496 adet kağıda emdirilmiş Sentetik Kannobinoid maddesi, 457 adet Ecstasy hap, 1 adet Hassas Terazi ele geçirildi. Olay ile ilgili 1 şüpheli kişi tutuklandı. Operasyon polis kamerası ile görüntülendi.

Antalya Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince M.Ç. isimli şahsın Antalya'ya getirdiği uyuşturucu maddeleri R.G. isimli şahsın ikamet adresi olan Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesinde bir adreste ve bir araçta depoladıkları yönünde ihbar aldı. Bahse konu adrese düzenlenen operasyonda ikamette ve araç içerisinde yapılan aramada, 19 kilo 82 gram Skunk Esrar maddesi, 496 adet kağıda emdirilmiş Sentetik Kannobinoid maddesi, 457 adet Ecstasy hap, 1 adet Hassas Terazi ele geçirildi. Olay ile ilgili haklarında 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama' suçundan adli makamlara çıkarılan şüpheli şahıslardan R.G tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Antalya Emniyet Müdürlüğü Antalya 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title