Haberler

Alanya'da esnaflara dolandırıcılık konusunda bilgilendirme yapıldı

Güncelleme:

Alanya ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri tarafından esnaflara yönelik sanal ortamda ve iletişim yoluyla dolandırıcılık hakkında bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri tarafından esnaflara yönelik sanal ortamda ve iletişim yoluyla dolandırıcılık hakkında bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından 'Farkında Ol, Oltaya Gelme' projesi kapsamında esnaflara sanal ortamda ve iletişim yoluyla dolandırıcılık hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Bu kapsamda Güllerpınarı Mahallesi Hasan Akçalıoğlu Caddesi üzerindeki esnaf ve vatandaşlar ziyaret edildi. Esnafa ve vatandaşlara sanal ortamda ve iletişim yoluyla muhtemel dolandırıcılık olayları hakkında bilgiler verilerek, konu hakkında broşür dağıtıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Alanya Dolandırıcılık Güvenlik 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title