Haberler

Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişiden Birisi Tutuklandı

Güncelleme:

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde polis tarafından yapılan operasyonda uyuşturucu maddeler ile yakalanan 3 kişiden biri tutuklandı. Operasyonda eroin, metamfetamin, sentetik ecza ve bonzai ele geçirildi.

Afyonkarahisar'da polis tarafından uyuşturucu maddeler ile yakalanan 3 kişiden biri çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay, Dinar ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri durumundan şüphelendikleri M.Ö, S.O. ve G.O., isimli 3 şahsı durdurarak üst aramalarını yaptı. Aramada 8,74 gram eroin, 0,32 gram metamfetamin, 15 adet sentetik ecza diye adlandırılan uyuşturucu hap ve 1-2 cm ebatlarında peçeteye emdirilmiş bonzai ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme çıkarılan şahısların ikisi hakkında adli kontrol kararı uygulanırken, 1'i ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik Uyuşturucu Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title