Haberler

Afyonkarahisar'da Otomobil Şarampole Çarptı: Sürücü Yaralandı

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da bir otomobil, kontrolden çıkarak karşı şeride geçip şarampole girerek tepeciğe çarptı. Kazada otomobil sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Olay yerine 112 Acil servis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Afyonkarahisar'da kontrolden çıkarak karşı şeride geçip ardından girdiği şarampolde tepeciğe çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı.

Kaza, Bolvadin ilçesi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, T.K., idaresindeki 42 ENK 95 plakalı otomobil sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç ardından karşı şeride geçip şarampole girip tepeciğe çarparak durabildi. Kazanın ardından çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye 112 Acil servis ve jandarma ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulans ile yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.

Kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatılırken, olay esnasında yolun boş olması ise yaşanabilecek bir facianın önüne geçti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Acil Servis Jandarma Acil Durum Yaralanma Trafik Kazaları 3.Sayfa Otomobil Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title