Haberler

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürü Cem Hasan Patat, engellilere sahip çıkılması gerektiğin söyledi.3 Dünya Engeliler Günü dolayısıyla Gazipaşa Özel Kemal Akça Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından Gazipaşa Belediye Kültür Merkezi'nde etkinlik düzenlendi.

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürü Cem Hasan Patat, engellilere sahip çıkılması gerektiğin söyledi.

3 Dünya Engeliler Günü dolayısıyla Gazipaşa Özel Kemal Akça Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından Gazipaşa Belediye Kültür Merkezi'nde etkinlik düzenlendi. Etkinliğe, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ayhan Gedük, Gazipaşa Belediye Başkanı Cemburak Özgenç, Kahyalar Belediye Başkanı Zeki Aydın, Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürü Cem Hasan Patat, Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş ve engelli yakınları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikte, engelli öğrenciler, halk oyunları gösterisi ile "Ispanaklı yumurta" skecini sundular.

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürü Cem Hasan Patat, etkinlikte yaptığı konuşmada, herkesin bir engelli adayı olduğunu belirterek, "Kimin ne zaman engelli olacağını kimse bilemez. Engellilere sahip çıkılması gerekiyor" dedi.

- ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title