Haberler

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru

Şırnak'ta, 28 kadın merkezinin usta öğretici ve öğretmenlerine yönelik 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Şırnak'ta, 28 kadın merkezinin usta öğretici ve öğretmenlerine yönelik 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı, Geleceğe Işık Saçan Kadın Derneği ve Şırnak Belediyesince bir otelde düzenlenen programa, Vali Mehmet Aktaş, Vali Yardımcısı Adem Ergül, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, diğer kurum müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Vali Aktaş, programda yaptığı konuşmada, kadınlara destek verilince neler yapabildiklerinin örneklerini programda görüldüğünü ifade etti.

Aktaş, şunları kaydetti:

"Bugün burada 28 Aile Destek Merkezi, ÇATOM Kadın Merkezi'nde hummalı bir çalışma var. Her bir kadın merkezinde yüzlerce kadınımız, kızımız çocuklarını da alarak buralara geliyorlar, çalışıp öğreniyorlar ve üretiyorlar. Hem bilgi ve becerilerini geliştirip meslek sahibi oluyorlar hem de sosyal, kültürel faaliyetin içine giriyorlar. Ben bütün kızlarımızı, kadınlarımızı yürekten tebrik ediyorum."

AK Parti Kadın Kolları ve Geleceğe Işık Saçan Kadın Derneği Başkanı Hatice Atan ise, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayasıyla sanat öğreten öğretmenler ve usta öğreticiler için de bu günün tertiplendiğini söyledi.

Şırnak'ın yeniden bir imar ve inşa içerisinde olduğunu vurgulayan Atan, terörle mücadelenin sadece güvenlik güçleri ile olmayacağını, kadınlara ve annelere de büyük görevler düştüğünü bildirdi.

Atan, "Biz eğer çok iyi bir gelecek hazırlamışsak, çocuklarımızı iyi yetiştirmişsek, çocuklarımızın elinde molotof ve taş değil, kalem ve gül olacaktır, olmalıdır." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Öğretmenler Günü Mehmet Aktaş Ak Parti Şırnak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title