Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri Çerçevesinde, Nizip Kaymakamlığı Makamına Temsili Olarak Büşra İmamoğulları Oturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Nizip Kaymakamlığı makamına temsili olarak Büşra İmamoğulları oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Hatice Seyit Çeker İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri, Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz'i makamında ziyaret etti.

Temsili olarak kaymakamlık koltuğuna oturan okul öğrencilerinden Büşra İmamoğulları, ilçe emniyet müdürüne telefon açarak, her okulun önünde bir polis memurunun okul saati boyunca görevlendirilmesi talimatını verdi.

Daha sonra ilçe milli eğitim müdürünü arayan Büşra İmamoğulları, tüm okullarda ağaçlandırma seferberliği başlatılarak, okulların yemyeşil olmasını istedi.

Karadeniz, törende yaptığı konuşmada, dünyanın hiç bir yerinde çocuklara armağan edilmiş bir resmi bayramın olmadığını belirterek, 'Bu bayramı yalnızca Türk çocukları kutlamaktadır. Bu bayramı çocuklara armağan eden büyük önder Atatürk'ü minnetle anıyoruz' dedi.

(MSB-YÜC-ZZ) - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title