Haberler

2017 Cev Avrupa Plaj Voleybolu Turu Sona Erdi

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen ’2017 CEV Avrupa Plaj Voleybolu Turu’nda erkeklerde Rusya, kadınlarda ise Almanya şampiyon oldu.

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen '2017 CEV Avrupa Plaj Voleybolu Turu'nda erkeklerde Rusya, kadınlarda ise Almanya şampiyon oldu.

Mersin Marina'daki sahada ve Adnan Menderes Bulvarı'ndaki Fenerbahçe Meydanı'nda gerçekleştirilen organizasyona, 21 ülkeden 48 takımda toplam 96 sporcu katıldı.

Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı organizasyonun erkekler finalinde Rusya ve Norveç karşı karşıya geldi. Rus takımında mücadele eden Igor Velichko ve Maxim Sivolap ikilisi, Norveçli Lars Tveit Retterholt ve Daniel Bergerud ikilisini 2-0 yenerek şampiyonluğa uzandı. Norveç ise Sırbistan'ı 2-0 yenerek ikinciliği elde ederken, Sırbistan da Estonya'yı 2-1 mağlup etti ve üçüncü oldu.

Kadınlarda ise Almanya takımından Katharina Schillerwein ve Cinja Tillmann ikilisi, Belçikalı rakipleri Liesbeth Mouha ve Katrien Gielen'e fileyi dar etti. İyi koordine olan ikili, Belçika takımını 2-0 yenerek şampiyonluğa adını yazdırdı. Belçika, rakibi Rusya'yı 2-0 mağlup ederek ikinci olurken, Ukrayna'da Rusya'yı 2-0 mağlup ederek üçüncü oldu.

Ödüller törenle sahiplerini buldu

Final maçları sonucunda şampiyonluğu elde Rusya takımına ödülü, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından verildi.

Organizasyonun Mersin'e hareketlilik kattığını belirten Kocamaz, "Final maçları gerçekten yürekleri hoplattı. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza ve sporculara teşekkür ediyorum. İnşallah gelecek yıllarda daha büyük katılımlarla, daha büyük organizasyonların gerçekleşmesini şimdiden temenni ediyorum. Tabi bu işi sadece yerel yönetimin yapması önemli değil, Mersin'in sahiplenmesi gerekiyor. Sponsorların, iş adamlarının sahiplenmesi gerekiyor. Halk tabiriyle söylendiği gibi, pilava dökülen yağ ziyan olmaz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Rusya Federasyonu Almanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası? Şampiyonlar Ligi kim finale çıktı? Real Madrid elendi mi, Bayern Münih elendi mi? Real Madrid Bayern Münih ilk maç kaç kaç bitmişti? Bayern Münih Real Madrid Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maç sonucu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title