Haberler

Gümüşhane Belediye Başkanı Çimen Göreve Başladı

Güncelleme:

AK Parti'den Gümüşhane Belediye Başkanı seçilen Çimen, mazbatasını alarak göreve başladı.

AK Parti'den Gümüşhane Belediye Başkanı seçilen Ercan Çimen, mazbatasını alarak göreve başladı.

Çimen, beraberindeki eşi Gülten Çimen, AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz, belediye meclis üyeleri ve partililerle Gümüşhane Adliyesi'ne geldi. Çimen, burada İlçe Seçim Kurulu Müdürü Şengül Levent'ten mazbatasını aldı.

Gümüşhane Belediyesi personeli tarafından belediye binası önünde karşılanan Çimen için kurban kesildi.

Eski Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, vatandaşın tercihini Çimen'den yana kullandığını belirterek, Çimen'e yeni görevinde başarı diledi.

Canlı, Çimen'in vadettiği projeleri gerçekleştirmesi temennisinde bulunarak, "Şehrimiz bundan kazanç duyacaktır. Keyif alır, memnuniyet duyarız ve her türlü katkıyı da yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Üç dönem Gümüşhane Belediye Başkanı olarak görev yaptım. 1999'da almış olduğumuz görevi noktalıyoruz. Bu dönem içinde yapmış olduğumuz hizmetler halkımızın gözü önündedir. Yeni belediye binası da bunlardan biridir" dedi.

Canlı, yapılan hizmetleri zaman içinde toplum ve tarihin değerlendireceğini vurgulayarak, "Görev sürem içinde emeği geçen, katkı koyan herkese müteşekkirim. Gümüşhane halkına şükranlarımı sunuyorum. Seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Çimen, Canlı'nın kente güzel hizmetler yaptığını dile getirerek, şunları söyledi:

"Bu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Her zaman başkanımızın yanında ve destekçisi olduk. Bu süreçten sonra da başkanımızın başlattığı bütün projelere devam edecek ve onları bitireceğiz. Kendi projelerimizi de en kısa sürede hayata geçirip bitireceğiz. Bu süreçte başkanımızdan ve ekibinden de destek bekliyoruz. Bu şehrin şehremini, herkesin belediye başkanı olmak istiyoruz. Şehrimizi güzel ve yaşanabilir kent haline getirmeye çalışacağız."

Çimen, Canlı'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket verdi. - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Canlı Ercan Çimen Gümüşhane Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası? Şampiyonlar Ligi kim finale çıktı? Real Madrid elendi mi, Bayern Münih elendi mi? Real Madrid Bayern Münih ilk maç kaç kaç bitmişti? Bayern Münih Real Madrid Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maç sonucu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title