Haberler

2-1'lik Mağlubiyet Danimarka'da Sevinç Yarattı

Randers Fc'nin Fenerbahçe Karşısında Aldığı 2-1'lik Yenilgi Ülkede Sevinç Yarattı. Danimarka Basını, Randers'in Türkiye'den Onurunu Kurtarmış Olarak Geri Döndüğünü Yazdı.

Randers FC`nin Fenerbahçe karşısında aldığı 2-1`lik yenilgi ülkede sevinç yarattı. Danimarka basını, Randers`in Türkiye`den onurunu kurtarmış olarak geri döndüğünü yazdı.

Ülkenin yüksek Tirajlı B.T gazetesi ¨Randers şerefini koruyarak evine döndü¨ manşetiyle verdiği haberde, rövanş maçında Randers`in büyük şans elde ettiğini belirterek ¨Randers karşılaşmaya süper iyi başladı. Daha 3`üncü dakikada bir gol şansı kaçırdı. Ancak maçın ilk golünü atınca ev sahiplerinde bir sessizlik hakim oldu ve neye uğradıklarını şaşırdılar. Ne yazık ki Ralf Pedersen kendi kalesine attığı golle, Türkler kendilerine geldiler. Ralf Pedersen hiç tehlike olmayan bir durumda topun kalecisine gitmesine izin verseydi o gol olmayacaktı. Kezman`ın golüyle Türkler yönetimi ellerine aldılar ama netice hiç de fena değil. Dış sahada bir gol altın değerinde. Randers onurunu, şerefini koruyarak evine döndü¨ cümlesini kullandı.

Randers takımının oyuncularından Ralf Pedersen Fenerbahçe`nin galibiyetini haklı kazanılmış bir galibiyet olarak yorumladı. Ralf Pedersen ¨herşeye rağmen iyi mücedele ettik. Oynadığımız oyun beğenildi. Popomuz şortumuzdan çıkacak şekilde mücadele ettik. Rövanş maçı için bir gol atmamız büyük öinem taşıyor. Arhus`daki maçta tur atlama şansımız arttı¨ dedi. Teknik Direktör Lars Olsen ise DHA muhabiri Ünsal Turan`a yaptığı açıklamada oyuncuların mücadelesinden menun kaldığını belirterek ¨Fenerbahçe gibi bir takım ve o taraftarın karşısında oyuncularım iyi bir mücadele verdi. Benim korkum İstanbul`dan çok gollü bir mağlubiyet ile dönmekti. Korktuğum olmadı. Kendi kalemize attığımız hatalı gole rağmen iyi bir neticeyle döndük. Kendi sahamızda şansımız arttı. Fenerbahçe`deki milyonluk oyunculara karşı benim oyuncularım çok iyi mücadele verdiler. Kendi kalemize gol atmasıydık berabere bitmiş bir neticiyle ülkemize dönecektik¨ dedi.

Diğer gazeteler de Randers`in oyuna 1-0 önde başladığını ve çok iyi mücedele etmesine rağmen sahadan yenik ayrılmaktan kurtulamadığını yazdılar. Gazeteler Randers`in herşeye rağmen Şükrü Saraçoğlu Stadı`ndan iyi bir neticeyle ülkesine döndüğünü, beklenmedik iyi oyun karşısında Randersli oyuncuları kutlamak gerektiğini yazdılar.

(HABER: Ünsal TURAN/GİR)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title