Haberler

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı

Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Eren, mesajında, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 92. yıl dönümünün coşku ile kutlanıldığını belirterek, "Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkması ile yakılan bağımsızlık meşalesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasını sağlamıştır" ifadelerini kullandı.

"En büyük ümidim gençliktedir" diyen Büyük Önder Atatürk'ün, bu günü bayram olarak Türk gençliğine armağan ettiğini ifade eden Eren, şunları kaydetti:

"Aydınlık meşalesini nesiller boyunca elinde taşıyan Türk gençleri, Atatürkçülüğü kendilerinden sonra gelen nesillere aktarmışlardır. Gelecekte de Atatürk ilke ve devrimlerinin yeni nesiller tarafından öğrenilip yaşatılacağına olan inancımız sonsuzdur. En büyük zenginliğimiz, gücümüz, umudumuz, çocuklarımız ve gençlerimizdir. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliğimizin tesisi yolunda, kurtuluş mücadelesinin başladığı bu anlamlı günün yıl dönümünde Türk Gençliğinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutluyor, başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. "

- SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

title