Haberler

17 Yaşındaki Gencin Cesedi Bulundu

Arkadaşlarıyla Birlikte Kayarken Bastığı Buzun Kırılması Sonucunda Suya Düşüp Boğularak Ölen 17 Yaşındaki Emrah Eyici'nin Cesedini Dalgıçlar Buldu.

ESKİŞEHİR'de buz tutan göletin üzerinde arkadaşlarıyla birlikte kayarken bastığı buzun kırılması sonucunda suya düşüp boğularak ölen 17 yaşındaki Emrah Eyici'nin cesedini dalgıçlar buldu.

Daha önce Eskişehir'in merkeze bağlı beldesi olan ve son yapılan düzenlemeyle mahalle statüsüne dönüştürülen Çukurhisar Mahallesi yakınlarındaki gölette dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda Emrah Eyici ile amcasının oğlu 24 yaşındaki Mehmet Ali Eyici ve arkadaşı 23 yaşındaki Ozan Kırıcı buz tutan gölet üzerinde kayıp birbirlerinin fotoğrafını çekmek isterken buzların kırılmasıyla suya düşmüştü. Ozan Kırıcı ile Mehmet Ali Eyici çevrede bulunan vatandaşlar tarafından kurtarıldı, Emrah Eyici ise gölet sularında kayboldu. Mehmet Ali Eyici ile Ozan Kırıcı götürüldükleri hastanede gerekli tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edildi.

Olay yerine gelen Eskişehir Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne bağlı Sualtı Arama Kurtarma Ekibi'ndeki dalgıçlar Emrah Eyici'yi bulmak için çalışma yaptı. Havanın karanlık ve suyun çok soğuk olması nedeniyle dün akşamki aramalara ara verildi. Çalışmalara bu sabah yeniden başlandı. Arama Kurtarma Derneği (AKUT) üyeleri de katıldı. Gölet kenarına getirilen bir vincin ucuna takılı olan kabinle dalgıçlar ve AKUT üyeleri gölet ortasına indirildi. Dalgıçlar buzu kırıp suya girdi. Eyici'nin yakınları da çalışmaları uzaktan izledi. Dalgıçlar yaklaşık 2 saat süren çalışmaların ardından Emrah Eyici'nin cesedini buldu. Su kıyısına getirilen Eyici'nin cesedi önce 112 ambulansının içerisine alındı. Ambulansta görevli sağlık ekibinin yaptığı incelemede Emrah Eyici'nin yaşamını yetirmiş olduğu belirlendi. Eyici'nin cesedi daha sonra otopsi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu arada ceset sudan çıkartılırken, Emrah Eyici'nin yakınları görüntü çeken basın mensuplarına saldırdı. Araya giren jandarmalar ile bazı yakınları kalabalığı uzaklaştırdı. Ölen Emrah Eyici'nin öğrenci olmadığı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title