Haberler

Kumalığı kabul etmeyen Emine'nin ölmeden önceki son sözleri ortaya çıktı: Lütfen beni iyileştirin

Güncelleme:

Kumalığı kabul etmeyen Emine'nin ölmeden önceki son sözleri ortaya çıktı: Lütfen beni iyileştirin Diyarbakır'da 4 Şubatta 7 çocuk babası kuzeni tarafından kurşuna dizilen Emine Karakaş canından oldu.

Kumalığı kabul etmeyen Emine'nin ölmeden önceki son sözleri ortaya çıktı: Lütfen beni iyileştirin

DİYARBAKIR - Diyarbakır'da 4 Şubatta 7 çocuk babası kuzeni tarafından kurşuna dizilen Emine Karakaş canından oldu. Karakaş'tan geriye son çırpınış görüntüleri kaldı.

Olay, Diyarbakır'ın Bismil İlçesine bağlı Selamet Mahallesi'nde 7 çocuk babası ve evli olan Aslan Karakaş'ın 12 yıl önce vefat eden amcasının kızı Emine'ye aşık olarak kuma almak istedi. 4 Şubat'ta Bismil ilçesine bağlı kırsal Selamet Mahallesi'nde yaşanan olayda evli ve 7 çocuk babası Aslan Karakaş amcasının kızı Emine'yi kuma almak istedi. 16 yaşındaki genç kız 2 yıldır kendisine musallat olan Aslan'ı kabul etmedi. 2 yılda genç kız korkudan ne balkona çıkabildi nede okula gidebildi. 2 yıl evden çıkamayan genç kız çareyi Batman'dan kendisini istemeye gelen başka biri ile bulmak istedi. Aile kendisini istemeye gelen kişiye 2 yıl sözlü kaldıktan sonra evlenme sözünü alır almaz Batman iline alışveriş için çıkan Emine ve annesi yolda haberi alan cani kuzeni tarafından evinin balkonundan ateş ederek aracında saldırıya uğradı. Ağır yaralı halde Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri'nde tedaviye alınan genç kız 4 Şubat'tan 21 Haziran'a kadar yaşam mücadelesi verdi. Emine, 21 Haziran günü yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Genç kızdan geriye iyileşme umuduyla yaptığı çağrı kaldı. Genç kızın ölmeden önce çektiği videoda şu ifadelere yer verdi, "Ben Emine, 15 yaşımdayım. Böyle oldum. Beni siz iyileştireceksiniz değerli hocalarım. İnşallah iyileştireceksiniz beni. Hastaneye sedyeyle gireceğim, yürüyerek çıkacağım inşallah. Sizler de beni iyileştirmek için, elinizden geleni yapacaksınız. Bundan eminim. Ağabeyim de benim için çok çabalıyor zaten. Çok seviyorum onu. İnşallah beni iyileştireceksiniz. Ne gerekiyorsa, yapmaya hazırız. Size güveniyorum. Ne olur elinizden geleni yapın. İki aydır yatıyorum, kendimi hiç bırakmadım. Kendime güvendim. Hep daha iyi olacağım dedim. Beni iyileştirmek için, elinizden geleni yapmaya çalışın lütfen" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Diyarbakır 21 Haziran Batman 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title