Haberler

14 Mart Tıp Bayramı

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Hastanesi Tarafından 14 Mart Tıp Bayramı Dolayısıyla Düzenlenen Akşam Yemeğine Katılarak Meslektaşları ile Buluştu.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Hastanesi tarafından 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla düzenlenen akşam yemeğine katılarak meslektaşları ile buluştu.

Doktorlar, Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın meslektaşları olması dolayısıyla çalışmalarını ve başarılarını yakından takip ettiklerini belirterek, "Melikgazi ilçesini örnek ve referans bir belediye haline getirdi. O şimdi artık bir kent doktoru. Çünkü şehirlerin kanayan yarası olan ve adete kanser gibi kemiren gecekondulaşmayı kentsel dönüşüm projesi ile kaldırdı. Melikgazi İlçesini modern, sağlıklı, yaşanılabilir bir kent haline dönüştürerek kent doktoru olduğunu kanıtladı. Özellikle yeşil alanlar, spor alanları ve sağlıklı yaşam için yapılan yatırımlar bunlara birer örnektir" dediler.

Melikgazi Belediye Başkanı Büyükkılıç'da, böyle nezih bir ortamda meslektaşları ile bir arada bulunmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, belediyenin sağlık ile ilgili yatırımlarından örnekler vererek, yapılan işlerin taktir edilmesinin kendilerine çalışma şevki ve azmi vereceğini, daha güzel hizmetleri yapmaları için adete itici bir güç olacağını kaydetti.

Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Hastanesi doktorları tarafından verilen buket çiçeği yine kendisi gibi tıp doktoru olan eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç'a hediye ederek jest yaptı ve katılımcılar tarafından alkışlandı.

(SE-SE-Y) 15.03.2008 19:24 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title