Haberler

1 Dakikalığına Engelli Oldular

1 dakikalığına engelli oldularGAZİANTEP - Büyükşehir Belediyesi Engelliler Daire Başkanlığı tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, "1 Dakika Engelli Olur Musun" etkinliği düzenlendi.

1 dakikalığına engelli oldular

GAZİANTEP - Büyükşehir Belediyesi Engelliler Daire Başkanlığı tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, "1 Dakika Engelli Olur Musun" etkinliği düzenlendi.

Vatandaşlar engellilerle empati kurmak için bir dakikalığına engelli oldu. Etkinlik kapsamında Kızılay'a kan bağışı ve İl Sağlık Müdürlüğüne ise organ bağışı yapıldı. Engelliler Daire Başkanı Yusuf Çelebi beraber yaşama kültürünü yakalamaları gerektiğini belirterek, "Farkındalık olursa engellilik zor değil, eğer cadde ve sokakları uygun hale getirirseniz, engellilik sadece bir organ eksikliği olur. Yeter ki beraber yaşama kültürünü yakalayalım. Empati yapalım" dedi.

"Engellilerimizin hayatını kolaylaştırmak için mücadele ediyoruz"

AK Parti Sosyal Politikalar Gaziantep İl Başkanı Ayşenur Mirkelam engelliliğin çok zor bir durum olduğunu söyleyerek, "Engellilik gerçekten çok zor. Fakat bizde onların hayatını kolaylaştırmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Başkanımızla görme engelli bir vatandaşlarımızla empati kurmaya çalıştık. Gerçekten zor. Organlalrımızı bağışladık. Herkesi organ bağışına çağırıyoruz. Vatandaşlarımız duyarlı olsun. Caddelerde engellilerimiz için yapılan yollara arabalarını park etmesinler" diye konuştu.

Gaziantep Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İbrahim Oğul ise Daire Başkanı Yusuf Çelebi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e oluşturdukları farkındalıktan dolayı teşekkür etti.

AK Parti Sosyal Politikalar İl Başkanı Ayşenur Mirkelam ve Engelliler Daire Başkanı Çelebi organ bağış formunu doldurarak organ bağışında bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dünya Engelliler Günü Gaziantep Çelebi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title