Haberler

Zühtü Danacı Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Kastamonu İhsangazi belediye başkan adayı olan Zühtü Danacı isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde AK Parti Kastamonu İhsangazi belediye başkan adayı olan Zühtü Danacı isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Kastamonu İhsangazi ilçesinde toplam 4 aday ile yarışan Zühtü Danacı isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Kastamonu İhsangazi adayı Zühtü Danacı kimdir? AK Parti Kastamonu İhsangazi adayı Zühtü Danacı yüzde kaç oy aldı?

Zühtü Danacı Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Kastamonu İhsangazi belediye başkan adayı olarak gösterilen Zühtü Danacı İhsangazi ilçesinde % 44,38 oranında oy almıştır. İhsangazi ilçesinde % 44,38 oranında oy olan Zühtü Danacı adlı AK Parti adayı toplamda 790 adet oy sayısına ulaştı.

Zühtü Danacı Kimdir?

Zühtü Danacı seçim sonuçları

Zühtü Danacı, 1965 yılında Kastamonu'da doğdu.
İlk orta ve lise eğitimini Kastamonu'da tamamlayan Danacı, Anadolu Universitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden 1987 yılında mezun oldu.
Kastamonu'da 6 yıl Sosyal Hizmetler İl Müdür vekilliği, 7 yıl Kastamonu Vakıflar Bölge Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunan Danacı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında 3,5 yıl strateji daire başkanlığı görevini yürüttü.
2009 yılı yerel seçimlerinde AK Parti İhsangazi Belediye Başkanı olarak seçilen Danacı 2 dönemdir, bu görevi yürütüyor.
Danacı, evli ve iki çocuk babası.

Kastamonu İhsangazi ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title