Haberler

    Zte'nin 5 İnçlik 1080p Grand S'i Göründü

    ZTE'nin CES 2013'de tanıtacağı kesinleşen 5 inç boyutunda, 1080p ekrana sahip Grand S sızdı.

    Emre Çetinkaya - - Akıllı telefon pazarında 5 inç boyutunda, 1080p çözünürlüğe sahip ekranlı akıllı telefonların popülasyonu her geçen gün artıyor. Şu ana kadar HTC, Sharp, Oppo, Huawei, Lenovo ve Sony gibi dev akıllı telefon üreticilerinin bu özelliği barındıran akıllı telefon piyasaya sürecekleri ortaya çıkmıştı. Çinli akıllı telefon üreticisi ZTE de aslında bu listedeki yerini Nubia Z5 adlı cihazı ile çoktan almıştı. Ancak ZTE, Nubia Z5 ile kalmadı ve bu özelliklere sahip yeni cihazı Grand S'i onayladı. ZTE Grand S, CES 2013'te görücüye çıkacak.

    Cihazın bir süre önce Çin'in en büyük sosyal ağlarından Sina Weibo'da ortaya çıkan çizimleri ile birlikte bilgi sahibi olduğumuz ZTE Grand S için son gelen bilgilere göre 5 inç 1080p ekranlı en ince akıllı telefon olacağı belirtiliyor. Bunun yanında 1920 x 1080 piksel çözünürlüklü Grand S'e ait olduğı iddia edilen bir görsel yayınlayan Engadget, sızan bu görselin daha önce ortaya çıkan çizimleriyle de örtüştüğünü bildirdi.

    Özel bir arayüz ile birlikte gelecek olan cihaz Android Jelly Bean işletim sistemini kullanacak. Şu an için hakkında pek bir bilgi bulunmayan cihazın ilk olarak herhangi bir sızıntı olmaması dahilinde Las Vegas'da düzenlenecek CES 2013'de detaylanması bekleniyor.

    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Çin Halk Cumhuriyeti Emre Çetinkaya Lenovo Sharp Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title