Haberler

Zorla Sahte Rakı İçirilen SBS Birincisi Çocuğu Tedavi Gördüğü Hastaneden Kaçırdılar

Güncelleme:

Adana'da zorla sahte rakı içirilen SBS birincisi 12 yaşındaki öğrenci yoğun bakımda tedavi gördüğü hastaneden kaçırıldı. Annesi her yerde küçük çocuğu arıyor.

Adana'da 12 yaşındaki çocuk, bir büfeden aldırılıp zorla içirilen rakı sahte çıkınca zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Çocuğun yoğun bakımda tedavi gördüğü sırada kaçırıldığı ileri sürülürken, hastane yönetimi taburcu edildiğini bildirdi.

SBS BİRİNCİSİ

Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesi, 100. Yıl Mahallesi'nde 14 Ekim Cumartesi günü meydana geldi. İddiaya göre, geçen yıl Türkiye geneli girdiği Seviye Belirleme Sınavı'nda 80 bin kişinin arasında 500 tam puan alarak birinci olan ve sürekli taktir alan Deniz K'yı annesi İlkay K. hafta sonları yardım etmesi için kuaför dükkanı bulunan dayısının yanına gönderdi.

AĞZI VE BAŞI KANLAR İÇERİSİNDE EVE GETİRDİLER

Geçen cumartesi gecesi Deniz K.'yı iki arkadaşı ağzı ve başı kanlar içinde evine getirdi. Anne korkup ne olduğunu sordu oğlunu getiren gençler önce düştüğünü söyledi ancak daha sonra içlerinden biri arkadaşının sahte rakı içtiğini o nedenle bu hale geldiğini söyledi. Anne hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, çocuğu hastaneye kaldırdı.

YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ ALTINA ALINDI

Hastanede doktor çocuğun sahte rakı zehirlenmesi yaşadığını belirterek müdahale edip yoğun bakıma aldı. Bir gün sonra çocuk kendine gelebildi. Ancak doktor organlarının sahte rakıdan etkilenmiş olabileceğini söyleyerek yoğun bakımda kontrol amaçlı tutmaya devam etti.

ANNESİ OĞLUNU YOĞUN BAKIMDA BULAMADI

Bu sırada Deniz K'nın arkadaşları hastaneye geldi. Anne İlkay K., sigara içmek için oğlunu bırakıp dışarı çıktı. Bir süre sonra yoğun bakıma çıktığında oğlunu bulamadı. Anne hemen doktorlara gitti doktorlar çocuğun hayati tehlikesi kalmadığı için taburcu edildiğini söyledi. Ancak anne bir türlü çocuğuna ulaşamadı. Anne İlkay K., daha sonra polise giderek oğluna rakıyı satan büfeci, ona zorla rakı aldıran arkadaşlarından şikayetçi oldu. Anne şimdi her yerde çocuğunu arıyor.

BABASI CEZAEVİNDE

Oğlunun çok zeki ve gelecek vaadeden bir çocuk olduğunu söyleyen İlkay K., "O yaştaki çocuğa nasıl alkol satıyorlar. Oğluma zorla alkol içiren kişilerden şikayetçi oldum. Bir de o şahıslar oğlumu benden habersiz hastaneden alıp götürmüşler." dedi. İlkay K. ayrıca eski eşinin de cezaevinde olduğunu iki çocuğuyla hayatta tek başına mücadele etmek zorunda kaldığını anlattı.

"2 BARDAK ZORLA RAKI İÇİRDİKLERİNİ İTİRAF ETTİLER"

Acılı anne sözlerine şöyle devam etti:

Oğlumu baygın halde eve getiren kişiyi zorladım. Deniz'e önce alkol aldırdıklarını daha sonra da 2 bardak zorla içirdiklerini bana itiraf etti. Sarhoş olan oğlumu kendi evlerine getirerek banyo yaptırdıklarını ayılmayınca da bana getirdiklerini tek tek anlattı. Sonra ben ambulans çağırdım oğlum hastaneye kaldırıldı.

"ZEHİRLENİNCE KORKUP EVE GETİRDİLER"

Doktorlar sahte içkiden zehirlenerek alkol komasına girdiğini söyledi. Oğlumu bu hale sokanları Allah'a havale ediyorum. Ben çocuğumu kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için hafta sonları kuaförlük yapan dayısının yanına gönderiyorum. Oğlumu yemek saatinde dükkandan alarak rakı almaya göndermişler sonra da zorla alkol içirmişler. Deniz'im zehirlenince korkup eve getirdiler.

HASTANE YÖNETİMİ: TABURCU EDİLDİ

Oğlunun yoğun bakımda yatarken birden kaybolduğunu belirten Kayam, her yerde onu aradığını her yere de şikayet ettiğini oğlunun hayatından endişe ettiğini söyledi. Hastane yönetimi ise çocuğun hayati tehlikesi atlatması üzerine taburcu edildiğini bildirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çukurova 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title