Haberler

Zonguldak: Yeni Göreve Seçilen Yeniceliler Derneği Başkanı Naim Emdi'ye Tebrik Ziyaretleri

- Zonguldak'ta Faaliyet Gösteren Yenice Köylerini Kalkındırma, Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği'nin Yeni Başkanı Naim Emdi'yi, Yortan Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, Karabük Yenice Köylerini Kalkındırma, Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yakup Bostancı ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ziyaret Ederek Tebrik Ettiler.

- Zonguldak'ta faaliyet gösteren Yenice Köylerini Kalkındırma, Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği'nin yeni Başkanı Naim Emdi'yi, Yortan Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, Karabük Yenice Köylerini Kalkındırma, Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yakup Bostancı ile yönetim kurulu üyeleri ziyaret ederek tebrik ettiler.

Yeni göreve gelen Başkan Naim Emdi ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Karabük'ün Yenice İlçesi'ne bağlı Yortanpazarı Beldesi Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, amaçlarının birlik beraberlik içerisinde gerekli hizmetleri vermek olduğunu belirterek, yeni yönetime başarılar diledi.

Karabük Yenice Köylerini Kalkındırma, Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yakup Bostancı da başta Başkan Naim Emdi olmak üzere yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini sunarak, "Amacımız aynı, hizmet etmek. Birlik ve beraberlik içerisinde en güzel hizmetleri vereceğimizden en küçük bir şüphemiz yok" dedi.

Kendilerini ziyaret edenlere teşekkür eden Zonguldak Yenice Köylerini Kalkındırma, Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Naim Emdi, "Dernek olarak eğitim, sosyal ve kültürel yönden üzerimize düşeni yerine getirmek istiyoruz. Bu nedenle bölgemize hizmet getirmek için önce birliktelik sağlanmalıdır. Eğer bu birlikteliği sağlarsak daha iyi hizmetler sunma olanağı buluruz. Bunun da faydasını herkes görecektir" şeklinde konuştu.

(SD-AK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title