Haberler

Zonguldak'ta Okul Öncesi Eğitim Şenliği

Zonguldak'ta İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Okul Öncesi Eğitim Şenliği Düzenlendi.

Zonguldak'ta İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul öncesi eğitim şenliği düzenlendi.

Çeşitli okulların okul öncesi ve ana sınıfları kısmında eğitim gören öğrencilerin, velileri ile birlikte katıldığı şenlikte, renkli görüntüler yaşandı. Madenci Anıtı önünden Valilik binasına kadar yapılan yürüyüşün ardından Atatürk Anıtı'na Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Eryiğit tarafından çelenk konuldu.

Çocukların oyun ve gösterileri ise, vatandaşların büyük beğenisini topladı. Minikler, birbirinden renkli ve çeşitli kıyafetlerle katıldıkları şenlikte, şarkı ve danslarla izlerden alkış aldı.

Şenlikte konuşan Hasan Eryiğit, 3 yıl içinde okul öncesi eğitimi önemli oranda artırdıklarını söyledi. Bu tür etkinliklerle okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmayı hedeflediklerini kaydeden Eryiğit, "Milli Eğitim Müdürlüğümüzce okul öncesi eğitimin niteliğinin arttırılması ve yaygınlaştırılmasına katkı sağlamak amacıyla bu tür etkinlikler düzenliyoruz. Etkinliklerde eğitilen çocuklarımızın neler yapabildiğini görüyoruz" dedi.

(SD-AK)

21.05.2007 19:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title