Haberler

Zihinsel Engelli Kadın Bir Haftadır Kayıp

Bursa'nın Karacabey İlçesine Bağlı Bayramdere Köyünde Bir Hafta Önce Evinden Ayrılan Zihinsel Engelli Kadından Haber Alınamıyor.

Bursa'nın Karacabey ilçesine bağlı Bayramdere köyünde bir hafta önce evinden ayrılan zihinsel engelli kadından haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, Bayramdere köyünde oturan zihinsel engelli Havva Seymen (39) isimli kadın, yaklaşık bir hafta önce evinden ayrılarak bir daha geri dönmedi. Bunun üzerine Seymen'in ailesi, hiç kimseye haber vermeden evinden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen kızlarının bulunması için durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekiplerinin durumu Arama Kurtarma (AKUT) ekiplerine bildirmesiyle birlikte köye gelen AKUT ekipleri, köy ve çevresindeki ormanlık alanda kayıp Havva Seymen'i aradı. Jandarma ve AKUT ekiplerinin saatlerce aradığı kayıp kadından herhangi bir ize rastlanmazken, kayıp kadının ailesi, kızlarını gören ya da bilgisi olan kişilerin en yakın güvenlik birimine haber vermelerini istedi.

(İTU-EŞ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title