Haberler

Yozgat'ın Sorunları Başkent'te Tartışıldı

Yozgat'ın Sorunları ve İlin Gelişmesine Yönelik Yapılacak Olan Yatırım Planları, Ankara'da Masaya Yatırıldı.

Yozgat'ın sorunları ve ilin gelişmesine yönelik yapılacak olan yatırım planları, Ankara'da masaya yatırıldı.

Yozgat Valiliği, Belediye Başkanlığı ve Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası'nın organizesinde TOBB binasında gerçekleştirilen toplantıya, Yozgat Valisi Amir Çiçek, AK Parti Yozgat Milletvekili Mehmet Çiçek, AK Parti Yozgat Milletvekili Abdülkadir Akgül, AK Parti Yozgat Milletvekili Osman Coşkun, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İnci Varinli, Gümrük Müsteşarı Mehmet Emin Zararsız, İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Alim Barut, Çevre ve Orman Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Musa Demirbaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan Genel Müdür Fikret Şöhret, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, YESOB Başkanı Uğur Bektaş, YTSO Meclis Başkanı Ahmet Harmancı, Yozgat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Açıkgöz katıldı. Yozgat gelişim vizyonu kapsamında oluşturulacak öncelikli eylem planı çerçevesinde sunum yapılan toplantıda tek tek söz alan katılımcılar, ilin gelişmesine yönelik yapılması gerekenleri anlattı.

Vali Amir Çiçek, Yozgat'ın gelişmesine yönelik olarak birçok adım attıklarını belirterek, söz konusu toplantının da bundan sonraki yapacakları çalışmalarda etkili olacağını söyledi. Milletvekili Osman Coşkun da, ilin geliştirilmesi için kaynakların etkin kullanılması gerektiğini ifade ederek, "Kaynakları iyi belirleyip ona göre adımlar atmalıyız. Kısıtlı kaynaklarımız olabilir, ama biz bunları en iyi şekilde kullanırsak yapamayacağımız hiçbir şey yoktur. Kaynakları iyi belirleyip o alanda bir numara olmalıyız" dedi.

(DUY-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title