Haberler

Yol Cinayeti Davası

Samsun'un Tekkeköy İlçesinden Yol Kavgası Yüzünden 1 Kişinin Öldüğü, 3 Kişinin de Yaralandığı Olayla İlgili Tutuklanan Zanlının Yargılanmasına Devam Edildi.

Samsun'un Tekkeköy ilçesinden yol kavgası yüzünden 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı olayla ilgili tutuklanan zanlının yargılanmasına devam edildi.

Tekkeköy'e bağlı Karaperçin köyü Adacık Mahallesi'nde aralarında yol yüzünden çıkan tartışmada silahlı saldırıya uğrayan Mahir Kertis (42) hayatını kaybetmiş, Nebahat Kertiz (38) ve Nail Kertis (19) ile Nilüfer Bektaş yaralanmıştı. Olaydan sonra tutuklanan katil zanlısı Ziya B.'nin (55), Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün yargılanmasına devam edildi. Karapercin Köyü Muhtarı Ferit B., duruşmada tanık olarak verdiği ifadede, kimseden para istememesi için Ziya B.'yi uyardığını söyledi. Heyelan sonucu

yıkılan yolu Ziya B.'nin kendisinin özel araçla yaptırdığını belirten Muhtar Ferit B., "Bu yol yapılmadan önce kendisine yolu yaptırması halinde kimseden para istememesi konusunda uyardım. Masrafın bir bölümünü kendim ödeyeceğimi söyledim. Ancak o, yolu yaptırdı ve benden para da talep etmedi. Daha sonra bu olayla meydana gelmiş" dedi.

Duruşma tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

(MAY-SA-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title