Haberler

Yılın Thınker'ı İçin Geri Sayım Başladı

Dünyanın En Büyük PC Üreticilerinden Lenovo'nun Büyük İlgi Gören Online Projesi, Www.İstethinker.Com Sitesinde Yer Alan Thinker Adaylarından Biri De Siz Olun!

Dünyanın en büyük PC üreticilerinden Lenovo'nun büyük ilgi gören online projesi, www.istethinker.com sitesinde yer alan thinker adaylarından biri de siz olun! Her geçen gün birçok kişinin adaylığını koyduğu ya da adayını belirlediği www.istethinker.com sitesinde, ödüllü finale 1 hafta kaldı.

Jüri üyelerinin belirleyeceği yılın ilk üç "thinker"ına farklı modellerde Lenovo diz üstü bilgisayarların hediye edileceği proje, Türkiye'nin dört bir yanından binlerce kişi tarafından tıklanmaya devam ediyor.

Lenovo Türkiye Genel Müdürü Faik Burhanoğlu, teknoloji ve ekonomi basının önde gelen gazetecilerinden Yurtsan Atakan ve M. Rauf Ateş'in jüride olacağı final öncesinde, "thinker" olma heyecanı tüm adayları sardı.

Acun Ilıcalı, Okan Bayülgen, Gülse Birsel gibi ünlü isimlerin aday gösterildiği www.istethinker.com sitesinde; Ali Sabancı, Alphan Manas, Ali Ağaoğlu, Serdar Bilgili gibi iş dünyasından önemli isimler de kullanıcıların oylarıyla üst sıralara tırmandı. Pek çok farklı meslekten, yaş grubundan ve ilden katılımcıların, teknoloji severlerin oylarıyla zirveye yaklaştığı projede, adayların ilginç hikâyeleri de Facebook, Twitter gibi sosyal ağlarda yoğun ilgi görüyor.

Kullanıcıların "tıpkı bir ThinkPad gibi" mantığından yola çıkarak, ister kendilerini isterlerse iş dünyasından veya ünlülerden karizmatik, başarılı, performans sahibi veya çalışkan olduğunu düşündüğü adayları oylamaya sunduğu www.istethinker.com web sitesine katılım, 28 Şubat Pazartesi günü son bulacak.

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Teknoloji Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title