Haberler

Yıldırım'dan Taraftara Yıldız Sözü

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 'Kısa Bir Zaman İçinde Ünlü Bir Yıldız Futbolcuyu Daha Kadromuza Katacağız Ama İsmini Söylemek İstemiyorum' Dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, ''Kısa bir zaman içinde ünlü bir yıldız futbolcuyu daha kadromuza katacağız ama ismini söylemek istemiyorum'' dedi.

Yıldırım, genel sekreter Vedat Olcay ve kulüp müdürü Serkan Acar ile birlikte Bursa'nın İznik İlçesinde Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen 100. yıl kutlamalarına katıldı.

Safira Otel'de düzenlenen gecede konuşan başkan Yıldırım, Fenerbahçe kulübü olarak durmadan çalışmaya devam edeceklerini belirterek, geceye katılan taraftarlara ''Kısa bir zaman içinde ünlü bir yıldız futbolcuyu daha kadromuza katacağız ama ismini henüz söylemek istemiyorum'' dedi.

Gecede Yıldırım, İznik Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Sönmez'e Roberto Carlos imzalı 2 adet forma ve üzerinde futbolcuların imzaları bulunan bir top ile minyatür kupa verdi.

''Yüzyılın şampiyonu Fenerbahçe 1907'' yazılı pasta Aziz Yıldırım tarafından kesilirken, Roberto Carlos'un 3 numaralı forması, düzenlenen açık artırmada 7 bin YTL'ye alıcı buldu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title