Haberler

Yerli Turisten Erken Rezervasyona Büyük İlgi

Yabancı Turistlerin Yıllardır Büyük İndirimlerden Faydalandığı Erken Rezervasyon Sistemini Yerli Turist de Benimsedi. Lykiaworld Ölüdeniz'de Bu Sezon Yerli Turistin Yaptırdığı Erken Rezervasyonlarda Yüzde 20'lik Artış Yaşandı.

Yabancı turistlerin yıllardır büyük indirimlerden faydalandığı erken rezervasyon sistemini yerli turist de benimsedi. LykiaWorld Ölüdeniz'de bu sezon yerli turistin yaptırdığı erken rezervasyonlarda yüzde 20'lik artış yaşandı.

LykiaWorld'den yapılan açıklamaya göre, yerli turistler erken rezervasyona bu yıl büyük ilgi gösteriyor. Yabancı turistlerin uzun yıllardır başvurduğu erken rezervasyona avantajlarını yerli turistlerin de ilgi göstermesi üzerine LykiaWorld Ölüdeniz için bu yıl iç pazarda yapılan erken rezervasyonlarda geçen yıla oranla yüzde 20'lik bir artış meydana geldi.

Geçen yıl nisan ayında başlayan ve iki dönemden oluşan erken rezervasyon sisteminin, bu yıl bir dönem daha geri çekilerek mart ortasında başlatıldığını belirten LykiaGroup Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Silahtaroğlu "15 Mart-5 Mayıs tarihlerini kapsayan ilk iki dönemde yüzde 20'lik rezervasyon artışı yaşadık. 2 Haziran'da sona erecek üçüncü dönemde gerçekleşecek erken rezervasyonlar da göz önünde bulundurulduğunda, bu yılki erken rezervasyonlardaki artışın daha da artması bekleniyor. Bu gelişmeler ışığında önümüzdeki yıl erken rezervasyonlarımız şubat ayında bile başlatmamız söz konusu olabilir" diye konuştu.

(CY-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title