Haberler

Ytso İlk Meclis Toplantısını Yapamadı

Bir süredir çekişmelerin yaşandığı Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'nda (YTSO) ilk meclis toplantısı çoğunluk sağlanamadığı için yapılamadı.

Bir süredir çekişmelerin yaşandığı Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'nda (YTSO) ilk meclis toplantısı çoğunluk sağlanamadığı için yapılamadı.

Sancılı bir seçim süreçi geçiren YTSO'da sular bir türlü durulmuyor. İç çekişmeler YTSO'nun ilk meclis toplantısında bir kez daha su yüzüne çıktı. Toplantı yeter sayı olmadığı için yapılamadı. Toplantıya 34 üyenin 16'sı katılırken, 4 üye mazeretleri dolayısıyla toplantıya iştirak edemeyeceklerini önceden bildirdi. 14 üye ise mazeretsiz olarak toplantıya katılmadı.

Tamamı kırmızı listeden meclise giren üyelerin ise boykot için toplantıya katılmadıkları ve Marinada ayrı bir toplantı yaptıkları iddia edildi.

Çoğunluk sağlanamadığı için yapılamayan toplantı sonrasında bir açıklama yapan YTSO Başkanı Tahsin Becan, "4 arkadaşımız mazeret bildirerek odamızın ilk toplantısına katılamadı. Meclis toplandı, 16 kişi katıldı. Diğerleri ise meclis toplantısına hiçbir gerekçe göstermeksizin katılmadı. Keyifleri bilir. Bu kadar insandan oy isteyip, 'Mecliste olacağım' diyenlerin sorumlu davranması lazım. Bizim arkadaşlarımız buradalar. Odamızın bir tüzüğü var. Eğer birkaç kez daha bunu tekrarlarsalar tüzüğün öngördüğü işlemi uygularız. Disiplin kurulumuz ben dahil herkes için çalışacak" dedi. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title