Haberler

Günşen: Edirne'de Ulaşım Hem Pahalı Hem de Zor

Güncelleme:

AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Ahmet Günşen, AK Parti belediyeciliğiyle şehir içi ulaşımın kolaylaşacağını söyledi.

Günşen, kentteki şehir içi ulaşımın hem pahalı hem de zor olduğunu belirtti.

Edirne'nin hafif raylı sistemle tanışması gerektiğini belirten Günşen, şöyle konuştu:

"AK Parti belediyeciliğiyle şehir içi ulaşım kolaylaşacak. Kentin hafif raylı sistemle tanışmasını sağlayacağım. Özellikle üniversite ve şehir arasında konforlu ulaşım ağı kuracağım. En kısa sürede şimdiden çalışmalara başladığımız hafif raylı sistemi Edirnelilerin hizmetine sunacağım. Bunu yaparken de ulaşım işindeki mevcut esnafı mağdur etmeyeceğiz."

"Edirne'nin caddeleri ve sokakları güzelleşecek"

Günşen, Edirne'nin tarihi ve kültürel bir kent olması dolayısıyla farklı bir havasının olduğunu söyledi. Kentteki tüm yol, sokak, bulvar, kaldırım, refüj ve tretuvarların yeniden düzenleneceğini aktaran Günşen, şunları kaydetti:

"Edirne'nin caddeleri ve sokakları güzelleşecek. Edirne'mize açık ve kapalı otoparklar kazandırarak trafik ve park sorununu sonlandıracağım. Öte yandan, projelerimiz arasında yer alan Balkanların en önemli kongre ve fuar merkezlerinden biri konumuna getirecek Balkan Kongre ve Fuar Merkezi'ni Edirne'mize kazandıracağım. Balkan Kongre ve Fuar Merkezi sayısız iş imkanları sunan uluslararası ticari fuarlara ev sahipliği yapacak. Bu merkez Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Esnaf Odaları Birliği gibi kurum ve kuruluşlarımıza da hizmet edecek."

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Günşen Ak Parti Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title