Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Bergama Belediye Başkanı adayı Şahin: "Biz iş yapmak için belediye talip olduk. İlk öncelikli yapacağımız işlerden biri de ilçede kültür turizminin önünü açacak çalışmalar olacaktır"

AK Parti Bergama Belediye Başkanı adayı Hasan Şahin, "Biz iş yapmak için belediye talip olduk. İlk öncelikli yapacağımız işlerden biri de ilçede Kültür Turizminin önünün önün açacak çalışmalarda bulunmak olacaktır" dedi.

Şahin, seçim çalışmaları kapsamında tarihi Arasta Çarşısı'nı ziyaret ederek, esnafla bir araya geldi.

Esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Şahin, şunları kaydetti:

"Biz iş yapmak için belediye talip olduk. İlk öncelikli yapacağımız işlerden biri de ilçede Kültür Turizminin önünün önün açacak çalışmalarda bulunmak olacaktır. Sizlerin istediği organik ürün pazarın burada kurulmaması için hiç bir neden yok, fakat bundan önemlisi yerli turisti buraya çekmenin yollarını bulmalıyız. Hızlı trenin Bergama'ya gelmesiyle buna süratle çözüm bulabiliriz. Fakat bundan önce turizmcilerimiz ile işbirliği yaparak İzmir'den hafta sonları ilçemize ücretsiz turlar düzenleyerek tarihi Arasta Çarşısı'nı yeniden canlandıralabiliriz." - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Şahin Ak Parti Bergama İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title