Haberler

Yalova Sanayi ve Ticaret Odası'nda Meslek Grupları Buluşması

Odaya kayıtlı işletmelerin taleplerini belirlemek için gerçekleştirilen toplantının 3'üncüsü düzenlendi.

Yalova Sanayi ve Ticaret Odası (YTSO), odaya kayıtlı işletmelerin mikro ölçekte sorun ve beklentilerini tespit etmek, çözüm önerileri geliştirmek ve taleplerini belirlemek için düzenlediği toplantının 3'üncüsünü gerçekleştirdi.

Bir otelde gerçekleştirilen, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) ve İş-Kur'dan müdür ve uzmanlarının da katıldığı toplantıda konuşan YTSO Başkanı Tahsin Becan, üyeler ile daha yakın ilişki ve işbirlikleri kurulması adına bu tür toplantıları yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Kentin bir adım daha öteye taşıması amacıyla gelecek her türlü fikir ve önerinin kendileri için önemli olduğunu, bunun için de bugün çiçekçilik ve süs bitkileri alanında hizmet veren sektör yetkilileriyle bir araya geldiklerini belirten Becan, şöyle konuştu:

"Yalova'nın bir çiçek kenti olduğunu, markasının çiçek olduğunu gösterebilmek için yoğun çalışmalar yapılması gerek. Bizler oda olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Süs bitkileri sektörü için çok önemli olan Çiçekçilik OSB ve Garden A.Ş yatırımları ile ilgili bu bilgilendirme toplantısında üyelerimizin genel sorunları, fuar, çiçek festivali, üreticilerin kapasite raporu çıkarmaları ile ilgili konular görüşüldü. Katılım sağlayarak fikirlerini ileten üyelerimize, KOSGEB İl Müdürü Hakan Ulusu, İş-Kur Müdürü Erhan Dede ve uzmanlarına, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Yatırım ve Destek uzmanı Murat Özkan'a ve 3'üncü Meslek Komitesi Başkanı Fatma Yetim'e ve komite üyeleri Abdullah Okul ve Erdoğan Sancar'a teşekkür ediyorum." - Yalova

Kaynak: AA / Yerel

Marmara Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title