Haberler

Vali Yerlikaya Gazetecilerle Buluştu

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya göreve geldiği günden bu yana geleneksel olarak yaptığı basın buluşmalarının 6'ncısını Çorlu'da düzenledi.

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya göreve geldiği günden bu yana geleneksel olarak yaptığı basın buluşmalarının 6'ncısını Çorlu'da düzenledi.

Çorlu bir restoranda düzenlenen aylık basın toplantısına, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağ İl Özel İdare Sekreteri ve vali yardımcısı Mustafa Yel, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak, Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürü Mustafa Canbey, Tekirdağ Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aysel Erkmen ve Tekirdağ genelinde görev yapan medya mensupları katıldı. Basın mensuplarının sorularına cevap veren Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağ genelinde yaşanan başta çevre sorunları olmak üzere tüm soruları cevapladı.

Yaklaşan Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyen Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya "Ramazan ayının Tekirdağ'da yaşayan vatandaşlarımız başta olmak üzere Ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum. Büyük sıkıntı çeken başta Mısır ve Suriye olmak üzere tüm İslam aleminin huzura ve barışa ulaşmasını temenni ediyorum" dedi.

Yaz aylarında tatilcilerin özellikle Pazar günleri Tekirdağ genelindeki karayollarında büyük sıkıntı çektiğini sorulması üzerine, Vali Yerlikaya "Sorunu yakından biliyorum, bende bu Pazar günü ailem ile birlikte kendi kullandığım arabamda aynı sorunu yaşadım. Yollarda yapılan inşaat çalışmalarının vaktinde bitirilmesi için Karayolları bölge müdürü ile istişare yaptık, özellikle hafta sonları trafik akışı ile ilgili emniyet birimlerine gerekli talimatları verdim" dedi.

Tekirdağ Valiliğin geleneksel olarak yaptığı aylık basın buluşması toplantısı basın mensuplarının hatıra fotoğrafı çektirmesi ile son buldu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Canbey Tekirdağ Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title