Haberler

Vali Şimşek Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Ata Sanayi Sitesini ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Ata Sanayi Sitesini ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi.

İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt'un da eşlik ettiği ziyarette Vali Yılmaz Şimşek, Demirciler Odası Başkanı Turgut Taygur'dan Sanayi Sitesindeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ata Sanayi Sitesinde bulunan iş yerlerini tek tek ziyaret ederek esnaflarla sohbet eden Vali Şimşek, yaklaşık 750 adet iş yerini bünyesinde barındıran Ata Sanayi Sitesinin istihdam bakımından Niğde'nin can damarlarından bir tanesi olduğuna vurgu yaptı. Vali Şimşek, "Ayrıca sitemizde 112 Acil servis, PTT Şubesi, cami ve sosyal tesis bulunmaktadır. Tabi ki çözülmesi gereken konuları Demirciler Odası Başkanımız ve esnaflarımız bizlere aktardılar. Bana iletilen konuların tek tek takipçisi olacağım. Sorunların çözümü noktasında elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi.

İş hayatına yaptıkları katkıdan dolayı Sanayi Sitesi sakinlerine teşekkür eden Vali Şimşek "Burada çalışıp, emek vererek, ilimiz ekonomisine ve istihdama katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı, bereketli, bol kazançlar diliyorum" şeklinde konuştu.

Ata Sanayi Esnafları ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Vali Şimşek'e teşekkürlerini ilettiler. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yılmaz Şimşek Kemal Kurt Niğde Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title